Εξοπλισμός

Δυναμόμετρο K-Force muscle controller

Το δυναμόμετρο K-FORCE muscle controller της Γαλλικής εταιρείας KINVENT είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την αξιολόγηση της μυϊκής δύναμης ενός αθλητή ή ασθενή. Είναι ένα εύχρηστο και φορητό σύστημα μυϊκής δυναμομέτρησης, ιδανικό για χρήση από φυσικοθεραπευτές, προπονητές, εργοφυσιολόγους και γυμναστές. Με τη χρήση του K-FORCE muscle controller παρέχεται σε πραγματικό χρόνο ακουστικό και οπτικό feedback σε ένα smartphone ή tablet και μπορεί να αξιολογηθεί ποσοτικά η πρόοδος του κάθε αθλητή ή ασθενή.

Δυναμόμετρο K-Force muscle controller
 

Η χρήση του είναι γρήγορη και απλή. Τοποθετείτε το K-FORCE muscle controller στο χέρι σας με τους ιμάντες της συσκευής και το συνδέετε στο smartphone ή tablet σας μέσω του app K-FORCE Android που διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store. Αξιολογείτε τη μυϊκή δύναμη του αθλητή ή ασθενή σας μέσω τυποποιημένων μυϊκών ασκήσεων, θέτοντας έναν στόχο προς επίτευξη.

 Δυναμόμετρο K-Force muscle controller

Επικοινωνία

Physio Rehab Clinic

Τσούκας Ευάγγελος

Νικηφόρου Λύτρα 3, 11474 Αθήνα

210 6470200

210 6470200

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.rehabilitation.gr

Translate

enfrdeitptrues

Αναζήτηση