Εξοπλισμός

Διαδραστική πλατφόρμα αξιολόγησης και επανεκπαίδευσης Bobo Balance Pro

Η επαναστατική εκπαιδευτική πλατφόρμα boboPRO μπορεί να τοποθετηθεί επάνω σε κλασικά συστήματα ισορροπίας (Bosu, δίσκους ισορροπίας, αφρώδεις επιφάνειες ισορροπίας), μετατρέποντας τα σε διαδραστικές πλατφόρμες επανεκπαίδευσης.

Bobo Balance Pro

Αυτό το έξυπνο εκπαιδευτικό εργαλείο αυξάνει τη συμμετοχή του ασκούμενου, επιτρέπει την αξιολόγηση της επίδοσης και την εξατομικευμένη θεραπεία μέσα από ένα μεγάλο εύρος θέσεων και επιπέδων άσκησης, επιτυγχάνοντας έτσι ενδυνάμωση, βελτίωση του συντονισμού, της ευκινησίας και της ιδιοδεκτικότητας.

Bobo Balance Pro

Ο ασκούμενος, αλλάζοντας την κλίση της πλατφόρμας ελέγχει παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας και εκπαιδευτικά προγράμματα που υπάρχουν εγκατεστημένα στο Android tablet boboTAB. Με το boboTAB ο χρήστης μπορεί να εκτελεί και να παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του boboPRO, καθώς και όλα τα παιχνίδια κλίσης για Android που υπάρχουν διαθέσιμα για κινητά και tablets (κατεβάζοντας τις αντίστοιχες εφαρμογές).

 

Επίσης, μέσα από την εφαρμογή ο επαγγελματίας μπορεί να σχεδιάζει εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης με παρακολούθηση και ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα συλλέγονται σε λεπτομερείς αναφορές κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών συνεδριών. Τώρα ο ασκούμενος και ο επαγγελματίας μπορούν να παρακολουθήσουν την πρόοδο.

Επικοινωνία

Physio Rehab Clinic

Τσούκας Ευάγγελος

Νικηφόρου Λύτρα 3, 11474 Αθήνα

210 6470200

210 6470200

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.rehabilitation.gr

Translate

Αναζήτηση